Einde jaar

Einde van het jaar. Dan maakt mijn hoofd altijd overuren.

Mijn hoofd draait maar door, zelfs met de laatste super drukke eindsprint in mijn agenda naar 21 december.  Ja, ik bedoel écht 21 en niet 31 december,  vanaf 21 december ben ik even twee weken volop bezig met kerstballen, mijn gezin en oliebollen.

Einde van het jaar ga ik, net als velen, als vanzelf terugblikken en vooruit dromen. Terugblikken zonder al te veel clichés te gebruiken is lastig, zeker met dit rare jaar achter ons. Een RAAR JAAR, wat heb ik die term al veel gehoord en gelezen. Het was een raar jaar, beangstigend, soms lastig, maar voor mij ook een mooi, speciaal en fijn jaar.

Nog nooit zo Wijs! en zo gegroeid

Als ik het samen zou moeten vatten is 2020  zakelijk voor mij het jaar van de nieuwe verbindingen en samenwerkingen. Nog nooit heb ik zoveel nieuwe fijne mensen ontmoet als dit jaar. Nog nooit heb ik zoveel hulp, ondersteuning en schoppen onder mijn kont gehad. En nog nooit zijn Wijs! en ik zo gegroeid.

Ik ben super dankbaar en ook soms verbaasd geweest door alle hulp die ik heb mogen krijgen. Dat heeft me ook weer aan het denken gezet. Waarom ben ik zo verbaasd dat iemand de tijd voor me wil nemen, of verbaasd dat ze me succes gunnen? Ik vind dat alles behalve vanzelfsprekend.

Mijn grote trots dit jaar naast alle nieuwe samenwerkingen is het online programma Masterclass Stemkracht. Mijn doel is 200 mensen die voor de zomer 2021 het programma doorlopen en hier door groeien in hun communicatie. En ik kan zeggen, ik ben al goed op weg!

Tot 31 december aanstaande schaf je het totale programma inclusief persoonlijke feedback nog aan voor de pilotprijs van €695,- €395,- ex btw.

Duidelijke doelen

De komende periode ga ik gebruiken om duidelijke doelen te gaan formuleren voor 2021. In ieder geval heb ik besloten met Wijs! te gaan verhuizen dus dat is al doel 1. Van een goede en wijze vriendin kreeg ik de tip om mezelf in ieder geval één doel te stellen echt buiten mijn comfortzone. Om daarna te evalueren of dit mijn comfortzone heeft verlegd of heeft bewezen dat ik die kant niet op moet gaan. Voor 2021 ga ik mooie dingen tegemoet en heb ik heel veel zin om grenzen te gaan verleggen. Nu nog bedenken wat dat ene spannende doel buiten mijn comfortzone is. Iemand ideeën? Laat het me zeker even weten.

Voor nu, ondanks de verscherpte corona maatregelen, hele fijne dagen en tot in het nieuwe jaar!