Ontdek je communicatie kracht

Vol zelfvertrouwen jouw presentatie geven en jouw verhaal zo overbrengen, waardoor de essentie precies aankomt, zoals jij het bedoeld hebt. Doordat je weet hoe je op anderen overkomt en waarom die ene collega jou beter begrijpt dan de ander, kun je daar rekening mee houden met jouw verbale- en non-verbale communicatie en dat maakt je werk een stuk makkelijker!

Wat houdt het in?

Tijdens een individueel en intensief online of live gesprek bespreken we jouw vragen. Wellicht heb je voorbeelden uit de praktijk waar je zelf mee worstelt? Een uur lang krijg je antwoorden, advies en tips waar je direct mee aan de slag kan.

  • Een uur individuele groeistart
  • Uitgebreide feedback op en een analyse van een video-opname van je presentatie of vergadering. (Niet verplicht, wel waardevol)
  • Concrete handvatten, tips en meer bewustzijn.
  • Vraag en antwoord

 

Online of live Investering in Jezelf: €149,00 (exclusief btw)

Indien je besluit om door te stromen naar de training Zelfverzekerd communiceren en presenteren of de training Impact maken, wordt dit bedrag verrekend en is de Groeistart dus gratis. Ontdek hoe je met zelfvertrouwen en duidelijke communicatie je werk kunt vergemakkelijken. Maak nu de stap naar jouw volledige potentieel met onze Groeistart

Direct boeken

Wat levert deze training op?

  • Bewustzijn van je communicatie en hoe je écht overkomt.
  • Analyse van een opname van een presentatie of vergadering (indien mogelijk).
  • Feedback en adviezen waar jouw kracht ligt en winst te behalen valt.
  • Eerste tips en tricks in het versterken van je communicatie en presentatie.
  • Een kennismaking met mij en mijn manier van werken.
Direct boeken

Verzorgd door Josanne

Veelgestelde vragen

€149,- excl btw

De trainingen vinden plaats op verschillende locaties. De individuele sessies zijn meestal op de locatie van Wijs! in Veldhoven. De groepstrainingen en incompany training zijn op locatie volgens afspraak. Dit kan dus ook in de regio van uw keuze zijn.

Je krijgt voor iedere training een mail met de voorbereiding. Dit zijn meestal een aantal vragen over je doelen en een vraag om een casus of presentatie voor te bereiden.

Er zijn een aantal dingen die helpen bij het resultaat van de training.

Vooraf bedenken waar voor jou winst te behalen valt en wat je doelen zijn.
Je open stellen voor de spiegel die voor je gehouden wordt.
Aan de slag gaan met de aangeboden handvatten en tips.

De training is voor iedereen die wil groeien in zijn/haar/hen persoonlijke communicatie en presentatie. Voor iedereen die zijn communicatie kracht wil ontdekken, meer impact wil maken, meer verbinding zoekt, conflicten wil vermijden, maar zich wel wil uitspreken. Voor iedereen die een top presentatie wil geven, die binnenkomt en een gesprek wil voeren waarin gelijkwaardigheid, contact en inhoud de boventoon voert.