De inspiratiedag

Een dag vol inspiratie, verbinding en professionele en persoonlijke groei voor je bedrijf of team. Wil jij een dag voor jouw bedrijf of team waar iedereen enthousiast en geïnspireerd van terugkomt?

Teambuilding met inhoud en vaardigheden die je de volgende werkdag direct kan inzetten en toepassen. Professionele groei, persoonlijke groei en team groei ineen!

De inspiratiedag is op maat

Het zal je medewerkers aan niets ontbreken; van een warm ontvangst en een heerlijke lunch, tot een uitgebreide borrel. En aan het einde van deze leuke dag gaat iedereen met een goodybag naar huis om al het geleerde en de inspiratie nog verder voort te zetten. Er zijn meerdere workshops waar je als bedrijf of team uit kan kiezen. Medewerkers kiezen uiteindelijk twee workshops die ze willen volgen tijdens de inspiratiedag.

Offerte aanvragen

Een greep uit de workshops

  • Non-verbale communicatie
  • Interculturele communicatie
  • Psychologische veiligheid
  • Niet doen – de kunst van het niet doen zodat de ander in beweging komt
  • Uiterlijke verschijning – de eerste indruk telt
  • Talent ontwikkeling – de me-scan
  • Sales en acquisitie
Offerte aanvragen

Verzorgd door Josanne

Veelgestelde vragen

Voor trainingen op maat of incompany trainingen zijn de kosten op aanvraag.

De trainingen vinden plaats op verschillende locaties. De individuele sessies zijn meestal op de locatie van Wijs! in Veldhoven. De groepstrainingen en incompany training zijn op locatie volgens afspraak. Dit kan dus ook in de regio van uw keuze zijn.

Je krijgt voor iedere training een mail met de voorbereiding. Dit zijn meestal een aantal vragen over je doelen en een vraag om een casus of presentatie voor te bereiden.

Er zijn een aantal dingen die helpen bij het resultaat van de training.

Vooraf bedenken waar voor jou winst te behalen valt en wat je doelen zijn.
Je open stellen voor de spiegel die voor je gehouden wordt.
Aan de slag gaan met de aangeboden handvatten en tips.

De training is voor iedereen die wil groeien in zijn/haar/hen persoonlijke communicatie en presentatie. Voor iedereen die zijn communicatie kracht wil ontdekken, meer impact wil maken, meer verbinding zoekt, conflicten wil vermijden, maar zich wel wil uitspreken. Voor iedereen die een top presentatie wil geven, die binnenkomt en een gesprek wil voeren waarin gelijkwaardigheid, contact en inhoud de boventoon voert.