Verbeter je team door heldere communicatie

Wil je als team of organisatie communiceren zonder gedoe? Wil je dat ieder teamlid gehoord wordt en de ruimte krijgt die hij of zij verdient? Wil je veiligheid binnen je bedrijf en team zodat iedereen zich uit kan spreken?

Team training op maat

Binnen een team is communicatie en ieders persoonlijke presentatie de start voor een goede teamperformance. Een team is niet een groep mensen met een gezamenlijk doel. Een team is meer dan dat. Tijdens de teamtraining op maat kijken we naar het effect van ieders persoonlijke communicatie op het team. Hoe werkt de interactiedynamiek? Waar is winst te behalen. Door bewustzijn en het blootleggen van patronen kan je met hele concrete tips, adviezen en vaardigheden grote stappen maken. Vaak kan een blik, toon of houding de boodschap vertroebelen en ervoor zorgen dat de inhoud niet binnenkomt of verkeerd wordt begrepen. Als er verschillende culturen in een team vertegenwoordigd zijn wordt dit nog lastiger.

Ga voor team groei zodat de boodschap wel binnenkomt en zodat je het weer over de inhoud kunt hebben. Volledig op maat afgestemd op de vraag van jouw team.

Naast trainingen en langere teamtrajecten geeft Josanne ook interactieve lezingen en workshops. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Wat levert deze training op?

  • Meer verbinding: Creëer meer verbinding in je team of organisatie
  • Begrip en herkenning: Ieder team heeft mensen met verschillende stijlen en voorkeuren. Ken de valkuilen en krijg de handvatten om hier effectief mee om te gaan.
  • Verbeterde zelfexpressie: Leer jezelf krachtig en overtuigend uitdrukken.
  • Effectieve communicatie: Bereik moeiteloos de verbinding die je wilt met anderen.
  • Impactvolle presentaties: Schitter tijdens vergaderingen, presentaties, gesprekken en onderhandelingen.
  • Constructieve team communicatie: Creëer een veilige omgeving waarin iedereen vrij kan spreken.
  • Leiderschapsvaardigheden: Wordt de leider die anderen inspireert en motiveert.
Offerte aanvragen

Verzorgd door Josanne

Veelgestelde vragen

Voor trainingen op maat of incompany trainingen zijn de kosten op aanvraag.

De trainingen vinden plaats op verschillende locaties. De individuele sessies zijn meestal op de locatie van Wijs! in Veldhoven. De groepstrainingen en incompany training zijn op locatie volgens afspraak. Dit kan dus ook in de regio van uw keuze zijn.

Je krijgt voor iedere training een mail met de voorbereiding. Dit zijn meestal een aantal vragen over je doelen en een vraag om een casus of presentatie voor te bereiden.

Er zijn een aantal dingen die helpen bij het resultaat van de training.

Vooraf bedenken waar voor jou winst te behalen valt en wat je doelen zijn.
Je open stellen voor de spiegel die voor je gehouden wordt.
Aan de slag gaan met de aangeboden handvatten en tips.

De training is voor iedereen die wil groeien in zijn/haar/hen persoonlijke communicatie en presentatie. Voor iedereen die zijn communicatie kracht wil ontdekken, meer impact wil maken, meer verbinding zoekt, conflicten wil vermijden, maar zich wel wil uitspreken. Voor iedereen die een top presentatie wil geven die binnenkomt en een gesprek wil voeren waarin gelijkwaardigheid, contact en inhoud de boventoon voert.