Hoe je mensen wel beweegt

We denken dat we een ander kunnen bewegen als we de relevantie van de verandering goed voor het voetlicht brengen. Alsof onze gesprekspartner rationeel is. We gooien er nog maar een argument in en gaan nog wat harder werken. We ‘pushen’ onze visie, ideeën of advies naar de andere kant. Voor je het weet, slinger je er een venijnige of verdedigende push uit of klap je dicht.

Hoe ‘pullen’ het succes van je communicatie vergroot!

Zeker als je het gevoel hebt dat de ander je niet ziet, op waarde schat of ‘te’ dominant doet. Hoe zou het zijn als je snapt hoe je de ander wel beweegt, hoe je van ‘push’ naar ‘pull’ gaat, hoe je zowel verbaal als non-verbaal verbinding maakt en hoe je staande blijft onder druk.

  • In een dagdeel leren hoe je je lichaam en brein helpt om uit de emotie te komen? Het stelt je in staat om je bewuste brein aan te zetten. En te bedenken hoe je het gesprek een constructief vervolg geeft.
  • In een dagdeel ervoor zorgen dat de ander je wél ziet en op waarde schat? Je bent zijn/haar dominante gedrag de baas.

Subconscious impact ontwikkelde 35 gesprekstechnieken om via het onbewuste brein de ander in beweging te brengen en te zorgen dat jou verhaal landt. Als je dit combineert met de kracht van je non-verbale communicatie en presentatie heb je een gouden combinatie.

Workshop – Tem je pushmonster!

3 juli 2024 – Utrecht

Genieke Hertoghs, Subconscious Impact (Don’t push me. Hoe je mensen wél beweegt, 2023) en Josanne Toussaint, Instituut Wijs! (Sprekend jezelf zijn, 2022) slaan op 3 juli de handen ineen in een zomerworkshop. Waarvoor jij van harte bent uitgenodigd.

Genieke neemt je mee in een bewezen aanpak hoe je de ander wel beweegt. Gesprekstechnieken die landen in het onbewuste brein van de ander. Die je snel kunt leren en direct effect hebben. Je manier van communiceren is nooit meer hetzelfde.

Josanne helpt je om je stresshormonen in the heat of the moment terug te brengen naar ‘normaal’. Om met je stem meer impact te genereren. Om met je houding meer stevigheid en overtuigingskracht te genereren. Zodat jij stevig staat, in verbinding blijft en je doelen bereikt.

Het gedachtegoed van Subconscious Impact uitgebreid met de kracht van non-verbale communicatie en het gedachtegoed van Josanne Toussaint (Instituut Wijs!). Een gouden combinatie. 

Woensdag 3 juli 2024, 9:30 uur tot 13:30 uur, inclusief lunch, bij Seats 2 Meet Utrecht.

VOL