Adhoc en op maat

Heb jij een presentatie waar je optimaal wil pres(en)teren? Wil je jouw pitch naar een hoger plan trekken? Heb je een gesprek waar je tegen op ziet en waar je wil blijven staan en je punt wil maken.

Individueel en op maat

Tijdens dit traject zoomen we in op jouw specifieke vraag. We bereiden je presentatie samen voor en kijken naar inhoud, design en performance.

We gaan aan de slag met je pitch zodat deze indruk maakt en het effect heeft dat jij wil.

We kijken naar een lastig gesprek en maken samen zowel verbaal als non-verbaal keuzes voor een goed en echt gesprek. Of dit nou om slecht nieuws, feedback of een advies gaat.

Naast trainingen en langere teamtrajecten geeft Josanne ook interactieve lezingen en workshops. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Direct boeken

Wat levert deze training op?

  • Effectieve communicatie: Bereik moeiteloos de verbinding die je wilt met anderen.
  • Impactvolle presentaties: Schitter tijdens vergaderingen, presentaties, gesprekken en onderhandelingen.
  • Een pitch die staat: In een korte tijd indruk maken en een pitch neerzetten die blijft hangen en de impact maakt die jij wil.
  • Het échte gesprek: Gesprekken waarbij oordelen, aannames, stress en zenuwen niet van invloed zijn zodat de inhoud en de verbinding het resultaat zijn.
Direct boeken

Verzorgd door Josanne

Veelgestelde vragen

€995,- excl btw

De trainingen vinden plaats op verschillende locaties. De individuele sessies zijn meestal op de locatie van Wijs! in Veldhoven. De groepstrainingen en incompany training zijn op locatie volgens afspraak. Dit kan dus ook in de regio van uw keuze zijn.

Je krijgt voor iedere training een mail met de voorbereiding. Dit zijn meestal een aantal vragen over je doelen en een vraag om een casus of presentatie voor te bereiden.

Er zijn een aantal dingen die helpen bij het resultaat van de training.

Vooraf bedenken waar voor jou winst te behalen valt en wat je doelen zijn.
Je open stellen voor de spiegel die voor je gehouden wordt.
Aan de slag gaan met de aangeboden handvatten en tips.

De training is voor iedereen die wil groeien in zijn/haar/hen persoonlijke communicatie en presentatie. Voor iedereen die zijn communicatie kracht wil ontdekken, meer impact wil maken, meer verbinding zoekt, conflicten wil vermijden, maar zich wel wil uitspreken. Voor iedereen die een top presentatie wil geven, die binnenkomt en een gesprek wil voeren waarin gelijkwaardigheid, contact en inhoud de boventoon voert.