Persoonlijke groei

Wil jij groeien in je persoonlijke presentatie, meer impact maken als spreker, tijdens een vergadering, presentatie, gesprek of onderhandeling? Wil jij communiceren zonder gedoe binnen je team of bedrijf? Kijk direct wat wij voor je kunnen betekenen.

Ben jij sprekend jezelf?

Groeiplaats voor (non-verbale) communicatie en presentatie! Je komt niet altijd uit de verf zoals je dat zou willen? Reageer je (te) fel of juist te timide? Laat jij je overblazen door je leidinggevende of merk je dat jij als leidinggevende niet de verbinding kan maken met je team zoals je dat zou willen? Is iedereen zich bewust van het effect van zijn/ haar communicatie? Is iedereen veilig om te zeggen wat hij/zij wil, voelt of denkt? En hoe doe je dat dan zonder gedoe?

Wat leveren de trainingen op?

  • Verbeterde zelfexpressie: Leer jezelf krachtig en overtuigend uitdrukken.
  • Effectieve communicatie: Bereik moeiteloos de verbinding die je wilt met anderen.
  • Impactvolle presentaties: Schitter tijdens vergaderingen, presentaties, gesprekken en onderhandelingen.
  • Constructieve team communicatie: Creëer een veilige omgeving waarin iedereen vrij kan spreken.
  • Leiderschapsvaardigheden: Wordt de leider die anderen inspireert en motiveert.

Trainingen

Veelgestelde vragen

De investering staat bij de training vermeld. Voor trainingen op maat of incompany trainingen zijn de kosten op aanvraag.

De trainingen vinden plaats op verschillende locaties. De individuele sessies zijn meestal op locatie van Wijs! in Veldhoven. De groepstrainingen en incompany training zijn op locatie volgens afspraak. Dit kan dus ook in de regio van uw keuze zijn.

Je krijgt voor iedere training een mail met de voorbereiding. Dit zijn meestal een aantal vragen over je doelen en een vraag om een casus of presentatie voor te bereiden.

Er zijn een aantal dingen die helpen bij het resultaat van de training.

  • Vooraf bedenken waar jou winst te behalen valt en wat je doelen zijn.
  • Je open stellen voor de spiegel die voor je gehouden wordt.
  • Aan de slag gaan me de aangeboden handvatten en tips.

De training is voor iedereen die wil groeien in zijn/haar/hen persoonlijke communicatie en presentatie. Voor iedereen die zijn communicatie kracht wil ontdekken, meer impact wil maken, meer verbinding zoekt, conflicten wil vermijden, maar zich wel wil uitspreken. Voor iedereen die een top presentatie wil geven, die binnenkomt en een gesprek wil voeren waarin gelijkwaardigheid, contact en inhoud de boventoon voert.