Versterk je communicatie – vergroot je impact

Ben jij toe aan echte stappen zetten als professional? Wil jij indruk maken en staande blijven onder druk in ieder gesprek, vergadering en presentatie? Wil jij ontdekken wat jouw voorkeursstijl in communiceren is en welke profielen er zijn? Wat doe je nu en hoe komt dat over? Wil jij meer autoriteit en leiding uitstralen of juist meer benaderbaarheid? Ontspannen en authentiek communiceren zodat je boodschap landt en aankomt bij je publiek of gesprekspartner(s).

Individueel en op maat

Tijdens dit traject maak je grote stappen! We gaan tijdens 3 dagdelen intensief aan de slag volledig individueel en afgestemd op jouw vraag. We bespreken jouw vragen en voorbeelden uit de praktijk waar je zelf mee worstelt. Je ontdekt waar je meer impact kan maken, authentiek en ontspannen kan spreken en je traint vaardigheden om je persoonlijke communicatie en presentatie te versterken.

Door ervaringsoefeningen, spiegels (letterlijk en figuurlijk) ontdek jij waar voor jou winst te behalen valt.

Je kan het traject uitbreiden met een assessment (gebaseerd op de DISC stijlen test) om jouw voorkeurstijl in communiceren bloot te leggen, dit gebruiken we als kader en kapstok om mee aan de slag te gaan.

Een dagdeel aan de slag met een trainingsacteur geeft je de kans direct te ontdekken wat er gebeurt en hoe je reageert in bepaalde situaties vervolgens krijg je in een veilige omgeving handvatten hoe het wellicht handiger of efficiënter kan.

Wat levert deze training op?

  • Begrip en herkenning: je leert je stijl en voorkeuren nog beter kennen.
  • Ken je valkuilen en krijg de handvatten om hier effectief mee om te gaan.
  • Verbeterde zelfexpressie: Leer jezelf krachtig en overtuigend uitdrukken.
  • Effectieve communicatie: Bereik moeiteloos de verbinding die je wilt met anderen.
  • Impactvolle presentaties: Schitter tijdens vergaderingen, presentaties, gesprekken en onderhandelingen.
  • Constructieve team communicatie: Creëer een veilige omgeving waarin iedereen vrij kan spreken.
  • Leiderschapsvaardigheden: Wordt de leider die anderen inspireert en motiveert.

Verzorgd door Josanne

Veelgestelde vragen

Vanaf 1.495,- excl btw + Assesment of actrice €1.995,- excl btw

De trainingen vinden plaats op verschillende locaties. De individuele sessies zijn meestal op de locatie van Wijs! in Veldhoven. De groepstrainingen en incompany training zijn op locatie volgens afspraak. Dit kan dus ook in de regio van uw keuze zijn.

Je krijgt voor iedere training een mail met de voorbereiding. Dit zijn meestal een aantal vragen over je doelen en een vraag om een casus of presentatie voor te bereiden.

Er zijn een aantal dingen die helpen bij het resultaat van de training.

Vooraf bedenken waar voor jou winst te behalen valt en wat je doelen zijn.
Je open stellen voor de spiegel die voor je gehouden wordt.
Aan de slag gaan met de aangeboden handvatten en tips.

De training is voor iedereen die wil groeien in zijn/haar/hen persoonlijke communicatie en presentatie. Voor iedereen die zijn communicatie kracht wil ontdekken, meer impact wil maken, meer verbinding zoekt, conflicten wil vermijden, maar zich wel wil uitspreken. Voor iedereen die een top presentatie wil geven, die binnenkomt en een gesprek wil voeren waarin gelijkwaardigheid, contact en inhoud de boventoon voert.